NAS SAILING CENTER
51521 Punat, Krk
Obala 21
M. +385 98 18 66 798
Hrvatski

Planinarenje

Hajdemo u planine!

Trajanje: poludnevno/cjelodnevnoKontakt

Zašto biste čitav svoj godišnji odmor proveli samo gledajući sva ta predivna brda oko Krka? Popnite se na njih! Planinarenje vam omogućuje da uživate u spokojnom miru prirode kojom prolazite i uživate u mirisima svježe majčine dušice, smilja, origana, divljeg ružmarina, mente, borova. Možete osluškivati zvukove divljine i uživati u pogledima koji oduzimaju dah… Sve to u blizini Krka, gdje se niti sat vožnje od otoka nalaze zaštićena prirodna područja i rezervati vrijedni vaše pažnje. Možemo vas provesti i nepoznatim stazama otoka Krka – pružite šansu avanturi nadomak vašeg apartmana. Nudimo vam poludnevne i cjelodnevne planinarske izlete.

Planinarenje Detalji

Poludnevno ili cjelodnevno planinarenje Krkom. Na Krku brojna mjesta skrivena od pogleda pričaju zanimljive priče o životu otočana i o njihovu suživotu s prirodom i reljefom otoka. Na planinarskim izletima odvest ćemo vas na neka od tih mjesta gdje se možete uživjeti u otočki život, uživati u pogledima na Velebit i brojne otočne uvalice i doznati nešto o životu ovog prelijepog otoka.
Polazak je u 7 ujutro (ili prema dogovoru), a povratak ovisno o poludnevnom ili cjelodnevnom izletu u podne ili u 16h.

Cijena za minimalno dvije osobe za poludnevni izlet je 350 kn.
Cijena za minimalno dvije osobe za cjelodnevni izlet je 540 kn.

Bijele i/li Samarske stijene
Želite li doživjeti pravu džunglu, pođite s nama na ovaj nezaboravan izlet. Područje Velike Kapele u koje se ubrajaju Bijele i Samarske stijene je golemo šumovito i teško prohodno područje bez većih naselja koje svojom ljepotom i divljinom oduzima dah posjetiteljima. Upečatljive formacije stijena, čiji se vertikalni stupovi i šiljci gotovo bijelog vapnenca uzdižu okomito do 50 metara visine, u kontrastu s tamnozelenim nijansama drveća i modrog neba stvaraju fotogenične prizore i ugođaj koji je teško opisati riječima. Put na vrhove ovog lanca presijecaju brojni rasijeci, žljebovi, vrtače i provalije i upravo reljef čini ovaj izlet planinarski zahtjevnim, ali i vrijednim sudjelovanja.
Polazak u 7 sati ujutro (ili prema dogovoru), povratak u 5 poslije podne. Cijena 656 kn (min. 2 osobe, uključeno sve osim hrane i pića). Preporučamo vam da sa sobom ponesete sendvič, voće i vodu (bar 2 litre). Nakon završene aktivnosti prema vašoj želji možemo svratiti u lokalni restoran na okrjepu.

Cijena: 656 kn po osobi / za min. 2 osobe.

Učka hike
Kad uživate u pogledu na zalazak sunca s Krka, vrh koji vidite u desnom uglu svog vidnog polja je Učka, sa svojih 1396 metara najviša planina istarskog poluotoka. Planinarenje Učkom započinjemo s obale ili iz malog i simpatičnog seoceta na obroncima Učke, ovisno o vašoj formi. Hodamo prekrasnim bukovim šumama koje nas štite od sunca i u najtoplijim ljetnim danima. Uspon je dosta strm i konstantan. Na putu prolazimo bajkovite krajolike, kamene mostiće i kućice, izvore vode, zaustavljamo se prema potrebi kako bismo predahnuli, popili vode, pojeli voćku ili sendvič. Nakon par sati hoda dolazimo na Vojak, vrh Učke s kojeg puca pogled prema moru i otocima, unutrašnjosti Istre, Alpama, Gorskom Kotaru. Uživamo u pogledu, odmaramo sat vremena i vraćamo se do mjesta na kojem smo ostavili auto.
Polazak u 6 sati ujutro (ili prema dogovoru), povratak u 5 poslije podne. Cijena 656 kn (min. 2 osobe, uključeno sve osim hrane i pića). Preporučamo vam da sa sobom ponesete sendvič, voće i vodu (bar 2 litre). Nakon završene aktivnosti prema vašoj želji možemo svratiti u lokalni restoran na okrjepu.

Cijena: 656 kn po osobi / za min. 2 osobe.

National park Risnjak
Magično mjesto za obiteljski proveden dan. Prekrasna priroda i prekrasan pogled na Kvarner.

Cijena: 656 kn po osobi / min. 2 osobe.

Planinarenje - Cijena

Aktivnost
Trajanje
Aktivnost
Planinarenje otok Krk
poludnevno
Aktivnost
Planinarenje otok Krk
cijelodnevno
Aktivnost
Bijele i/li Samarske stijene
cijelodnevno
Aktivnost
Učka hike
cjelodnevno
Aktivnost
National park Risnjak
cjelodnevno
Pošalji upitKontakt