NAS SAILING CENTER
51521 Punat, Krk
Obala 21
M. +385 98 18 66 798
Hrvatski

Biciklizam

za one u boljoj formi!

Trajanje: cjelodnevnoKontakt

Nudimo cjelodnevne brdsko-biciklističke vođene ture po otoku Krku, regiji Gorskog Kotara i Velebitu. Neutabane staze, ambijent prave džungle, zabačena sela, priroda u svojoj najčišćoj formi i lokalna autentična hrana na ovim izletima stvaraju osjećaj avanture nakon koje ćete htjeti još.

Biciklizam Detalji

Begova staza
Staza započinje u slikovitom seocetu u južnom djelu Gorskog kotara. Nakon prvih 30 minuta vožnje biciklom kroz pitomu i sunčanu dolinu ulazimo u pravi ambijent džungle. Drevne šume su sačuvane zahvaljujući kraškim špiljama i stijenama koje su područje činile teško prohodnim. Zbog toga su Samarske i Bijele stijene strogi prirodni rezervat poseban po svom ambijentu. Osjećat ćete se kao da se vozite džunglom. Bicikliramo makadamskom cestom koja prolazi strogo zaštićenim područjem, prolazimo kraj malih jezerca, bijelih stijenama i znamenitim kanjonom kostura. Savršen način za izbjegavanje ljetne vrućine i gužve na obali.
Duljina rute: 26 km, 90% makadam, 350m uspona.
Polazak u 7 sati ujutro, povratak u 4 poslije podne. Cijena 799 kn (min. 2 osobe, uključeno sve osim hrane i pića).
Preporučamo vam da sa sobom ponesete sendvič, voće i vodu (bar 2 litre). Nakon završene aktivnosti prema vašoj želji možemo svratiti u lokalni restoran na okrjepu.

Cijena: 799 kn (za min. 2 osobe, uključeno sve osim hrane i pića)

XC staza Lokvarsko jezero
Izbjegnite ljetne vrućine skrivajući se u šumama oko Lokvarskog jezera, prekrasnog smaragda u srcu Gorskog kotara. Uska trail staza dužine cca. 18 kilometara vodi vas uz obalu jezera i prolazi gore-dolje gustom i na mjestima teško prohodnom šumom. Na nekim dionicama je staza vrlo zahtjevna zbog blatnih i strmih padina, a i orijentacijski je izazovna.
Duljina rute: 18 km, 90% makadam, 400m uspona
Preporučamo vam da sa sobom ponesete sendvič, voće i vodu (bar 2 litre). Nakon završene aktivnosti prema vašoj želji možemo svratiti u lokalni restoran na okrjepu.
Polazak u 6 sati ujutro, povratak u 5 poslije podne.

Ciejna 799 kn (za min. 2 osobe, uključeno sve osim hrane i pića)

Biciklizam - Cijena

Aktivnost
Trajanje
Aktivnost
Begova staza
poludnevno
Aktivnost
XC Lokvarsko jezero
cjelodnevno
Pošalji upitKontakt